امروز: جمعه 10 فروردین 1403
دسته بندی محصولات
بخش همکاران
دسته بندی صفحات
ضمانت خرید
https://www.uplooder.net/ https://www.uplooder.net/

تأثیر میزان سردكردن بر میكروساختار و خصوصیات مكانیكی فولادهای میكروآلیاژیNb

تأثیر میزان سردكردن بر میكروساختار و خصوصیات مكانیكی فولادهای میكروآلیاژیNb دسته: مواد و متالوژی
بازدید: 76 بار
فرمت فایل: doc
حجم فایل: 763 کیلوبایت
تعداد صفحات فایل: 17

ریز تركیبات چندگانه‌ی آلیاژ آهن و كربن هیدروكسید آهن می‌باشد، در حالی كه در میزان متوسط سردكردن از طرفی آلیاژ آهن و كربن هیدروكسید آهن چندگانه‌‌ی كثیرالاضلاع دارای كاهشی قابل ملاحظه از آلیاژ آهن و كربن فاسد شده و لایه ی آهن هیدروكسید آهن دار می‌باشد در میزان سردكردن بیشتر، ابتدا نوع لایه ای سوزنی شكل یا چدن نشكن بینیتی دارای هیدروكسید آهن به دست م

قیمت فایل فقط 1,900 تومان

خرید

تأثیر میزان سردكردن بر میكروساختار و خصوصیات مكانیكی فولادهای میكروآلیاژیNb

تأثیر میزان سردكردن بر میكروساختار و خصوصیات مكانیكی

فولادهای میكروآلیاژیNb

خلاصه

در این مقاله تأثیر میزان سردكردن بر روی میكروساختار و خصوصیات مكانیكی فولادهای (استیل) میكرو آلیاژی Nb را توضیح می‌دهیم، كه قبلاً به عنوان ستون‌های ساختاری سه میزان سردكردن مختلف بودند. فولادهای میكروآلیاژیNb- با افزایش در نیروی به دست آمده با افزایش در سرعت سردكردن در طول این مرحله از كار را نشان می‌دهد. گرچه، افزایش در قدرت به دست آمده همراه افت در سفتی بوده است، میكروساختار در سرعت سردكردن معین، ابتدا شامل:

ریز تركیبات چندگانه‌ی آلیاژ آهن و كربن- هیدروكسید آهن- می‌باشد، در حالی كه در میزان متوسط سردكردن از طرفی آلیاژ آهن و كربن- هیدروكسید آهن- چندگانه‌‌ی كثیرالاضلاع دارای كاهشی قابل ملاحظه از آلیاژ آهن و كربن فاسد شده و لایه ی آهن هیدروكسید آهن دار می‌باشد. در میزان سردكردن بیشتر، ابتدا نوع لایه ای- سوزنی شكل- یا چدن نشكن بینیتی دارای هیدروكسید آهن به دست می‌آید. خصوصیات رسوبی در سه نوع سردكردن صحبت شده با رسوب اتفاق افتاده در حد و مرز خلوص، در جایگاه اصلی نبودن، و در برابر هیدروكسید آهن، یكسان نیستند. مقیاس حقیقی و خالص (~8-12-1900) كه در فاز هیدروكسید آهن هستند، نوع MC از تركیب دو ظرفیتی فلز نیوبیوم می‌باشد. مطالعات روی میكرو ساختارها، پیشنهاد می‌كند كه افزایش سختی فولادهای میكروآلیاژیNB- با افزایش سرعت سردكردن، مربوط به تغییر در میكروساختار ابتدا از آلیاژ آهن و كربن- هیدروكسید آهن، تا هیدروكسید چون نشكن بینیتی بدست می آید.

مقدمه

سردكردن سریع از فولادهای میكروآلیاژ كه قبلاً به طور مكانیكی حرارت دیده اند، هم اكنون به طور گسترده به عنوان وسیله ای برای به دست آوری قدرت زیاد در رابطه با سختی بسیار زیاد و توانایی شكل پذیری به كار می‌روند. [11-1] این رفتار و شیوه همراه با تأثیر میزان سردكردن روی انتقال و شكل گیری چدن به تركیبات میكروساختار مختلف می‌باشد، كه به طور تقریبی، خصوصیات نهایی را تعیین می‌نماید. بدین خاطر، سردكردن سریع قدرتمندی فولادهای میكروآلیاژی با كربن كم را به وجود می‌آورد و ماده‌ی آن به همان نسبت سختی بسیار زیاد به دست می‌آید. [7] این حالت از طریق دو سودمندی اولیه از پالایش و خالص سازی هیدروكسید آهن و تغییر درجه حرارت به طور قابل ملاحظه ای «بینیت» و هیدروكسید «آسیكولار» به دست می‌آید.

6-5-2-1- در سردكردن سریع، كاهش حالت چدنی به شكل پذیری هیدروكسید آهنی، هسته ی هیدروكسید آهن را در خلوص چدن با درجه حرارت ترغیب به خلوص درونی می‌كند:

میزان هسته ای بالارفته، رشد خلوص را كه مربوط به تخطی از دانه دانه شدن درونی است و دانه دانه شدن هیدروكسیدی كه منتهی به بهبود كیفی خلوص هیدروكسید آهن می‌شود را، محدود می‌كند.

6-3-2- به طور كلی، با افزایش میزان سردكردن، طبیعت و دانه بندی هیدروكسید آهن از حالت كثیرالاضلاعی به نوع لایه ای یا باریك و كشیده و غالباً به صورت لایه ای و نوع آجی سوزنی شكل تغییر شكل می‌دهد. علاوه بر این، تركیب دو ظرفیتی ناب و خالص، به دست می‌آید، زیرا توقف پراكندگی كربن در كار است. [6-3]

 به طور خلاصه، سردكردن سریع بعد از چرخش كنترل شونده به یك میكرو ساختار كاملاً خالص شده با تغییر شكل پذیری تولیدات حرارتی منتهی می‌شود.

میكروساختارهای چدن نشكن بینیتی، در فولادهای میكرو آلیاژی كم كربن به دست می‌آیند كه به عنوان یك هیدروكسید بینیتی یا یك هیدروكسید سوزنی شكل، آجی یا یك چدن نشكن بینیت رسوبی می‌باشند. در جایی، گاهگاهی میكروساختاری مخلوط شده در قدرتی بالا با آلیاژی كم به دست می‌آید (HSLA) این فولادها در میزان سردكردن بالا به دست می‌آیند. [7-1] میكروساختارهای بینیتی همچنین به عنوان یك بینیت كم كربن یا پركربن خصوصیت بندی می‌شوند. [10-8] نشان داده شده كه زمانی كه درجه حرارت شكل پذیری كاهش یابد، «ناحیه‌ی دوباره بلوره شدن» با افزایش در میزان سردكردن، نوع هیدروكسید لایه ای، (با یا بدون- تركیب دو ظرفیتی) در حد ومرزهای خالص چدنی هسته ای می‌شود و به عنوان بینیت كم كربن سطح بالا طراحی می‌شود (ULCB)

این میكروساختار در درصد كم تغییر شكل پذیری و میزان‌های سردكردن بالا به دست می‌آیند. هیدروكسید آهن نوع لایه ای، در میزان بالای سردكردن تنظیم می‌شود در حالی كه، آنها به طور نامرتب در میزان سردكردن كمتر جمع می‌شوند. در درصد بالای شكل پذیری، طول و عرض لایه‌ها در بسته‌های مفرده كاهش می‌یابد [10-8]. رشد لایه‌های هیدروكسید آهن بینیتی خالص توسط میزان هسته ای زیرمجموعه‌ها كنترل می‌شود كه در چرخش بستگی به نیروی محرك (زیر درجه سردكردن) برای واكنش فاز تغییر شكل دارد [7-6]. با افزایش در میزان سردكردن، درجه حرارت فاز تغییر شكل، Ar3، كاهش و تغییر شكل در میزانی كه به سرعت از میان دو منطقه‌ی فازی رسوبی نیرویی از هیدروكسید آهن حداقل است [3] همچنین، تغییر ناپذیری، نیروی محرك تغییر پذیری را تحت عمل قرار می‌دهد و استمرار شكل گیری سردكردن حركت منحنی شكل پذیری آلیاژ آهن و كربن به زمان‌های زیادی احتیاج دارد. «به طور مثال: به سمت راست».

جهت دریافت فایل تأثیر میزان سردكردن بر میكروساختار و خصوصیات مكانیكی فولادهای میكروآلیاژیNbلطفا آن را خریداری نمایید

قیمت فایل فقط 1,900 تومان

خرید

برچسب ها : فولادهای میكرو آلیاژی , میكروساختار , بینیت كم كربن , تأثیر میزان سردكردن بر میكروساختار و خصوصیات مكانیكی فولادهای میكروآلیاژیNb , سردكردن با سرعت بالا

نظرات کاربران در مورد این کالا
تا کنون هیچ نظری درباره این کالا ثبت نگردیده است.
ارسال نظر