مجتمع كارخانجات تراكتورساز ی ایران در زمینی به مساحت تقریبی 334 هكتار در كنار شهر زیبای تبریز بنا گشته و یكی از بزرگترین واحدهای كشاورزی محسوب می شود
قیمت فایل فقط 2,900 تومان
كارآموزی در شركت هفشجان فجر
مجتمع كارخانجات تراكتورساز ی ایران در زمینی به مساحت تقریبی 334 هكتار در كنار شهر زیبای تبریز بنا گشته و یكی از بزرگترین واحدهای كشاورزی محسوب می شود .
طرح ایجاد كارخانجات تراكتورسازی ایران در چهارچوب مفاد موافقتنامه همكاریهای فنی ,اقتصادی بین دولت ایران و رومانی برای تولید تراكتور 65 اسب بمرحله اجرا درامد . در اوایل سال 1353 ادامه اجرای طرح تراكتور , رومانی بعلت جایگزین شدن طرح ساخت تراكتور سی فرگوسن پیگیری نگردید . متعاقب تغییر خط تولید 4 كارخانه عظیم ساخت تراكتور, موتور , ریخته گری و آهنگری بمنظور تولید 20000 دستگاه تراكتور تحت لیسانس سی فرگوسن و 30000 رستگاه موتور تجدید طرح گردید . ساخت موتور (موتور سازان ) در كنار خط تولید تراكتور به فعالیت پرداخته است .
این كارخانه برای ماشین كاری, مونتاژوتست پركنیز باقدرت 35 تا 85 اسب ایجاد شده است . ظرفیت اسمی با دو شیفت كاری 30000 دستگاه موتور شامل 2800 دستگاه موتور چهار سیلندرومونتاژ 2000 دستگاه سه سیلندر است كه بغد از انقلاب اسلامی با توجه به تحریم اقتصاری از طرف كشورهای اروپائی كارخانه با ترتیب كارشناسان فنی و مهندسی فنی اقدام به تحقیق و بررسی و ساخت قطعات از مرحله مونتاژ به مرحله تولید داخلی سوق داده و به غیر از موتورهای چهارسیلندر موتورشش سیلندر رادر خط تولید قرار داده .
امروزه كارخانه با دارا بودن خطوط ماشین كاری سیلندر , كارتر , یاتاقان , شاتون و بالانسرواخیراا با خرید و نصب ماشین كاری میل لنگ و میل سوپاپ گام بزرگی در راه خوركفائی برداشته و تمامی مواضع تولید را از سر راه برداشته و با تولید انواع اقسام موتور و همكاری با سایركارخانجات ایران به حركت روبه جلو خود ادامه و در سالهای اخیر صادرات از طریق این كارخانه به سایر كشورها به مرحله اجرا گذاشته شده . در كنار كارخانه موتورسازان, كارخانه اهنگری برای تولید قطعات اهنگری از پرسهای درونی استفاده می نمایند كه بعنوان تكنولوژی های این زشته شناخته شده و در خاورمیانه و اسیا یكی از معروفترین كارخانجات در بهربرداری كامل از پرسهای 1000 الی 8000 تنی برابر 33000 تن دز سال می باشد كه شارژ شاتود و میل لنگ و سایر اقلام به كارخانجات ساخت تراكتور و موتورسازان را به عهده گرفته وبا سایر كارخانجات داخلی همكاری مثمر ثمری را دارد .
كارخانه ریخته گری مجتمع تراكتورسازی ایران برای تولید 54000 تن چدن ایجاد شده است این كارخانه با مساحتی حدود 25000 متر مربع دارای مدرنترین خطوط قالبگیری و ماهیچه سازی و انتقال ذوب است با بهره برداری كامل از تاسیسات و امكانات ایجاد شده انواع چدن و مالیبل بمیزان 54000 تن در سال امكان پذیر است صادرات این كارخانه در سالهای اخیر به كشورهای المان و بلغارستان و ایتالیا افزایش یافته امیدواری بسیار زیادی در صادرات محصولات این كارخانه به كشورهای اسیائی افریقائی در برنامه های كارخانه مد نظر گرفته شده است از سال 1374 پروژه كامیونت به جمع تولیدات این كارخانه اضافه شده و هر روز بهتر از دیروز به مسیر پیشرفت خود ادامه می دهد .
در ابتدا تمام محصولات كشاورزی به منظور تامین معاش انسان بوسیله قدرت بدنی انسان تولید و اماده می شد . با كشف اهن ابزاری ساخته شد كه باعث كاهش بیشتر كار بدنی انسان شد .
امروزه ماهواره ها از مزارع عكس برداری می كنند و متخصصین و دانشمندان را قادر می سازند تا مناطق افت زره را مشخص كرده و رطوبت خاك , حرارت خاك و بسیاری از عوامل دیگر را اندازه گیری می كند .
اختراع تراكتورهای كنترل از راه دور كه به طور خودكار بر اساس برنامه های كامپیوتری كارهای زراعی را انجام می دهند .
جهت دریافت فایل كارآموزی در شركت هفشجان فجر لطفا آن را خریداری نمایید
قیمت فایل فقط 2,900 تومان
برچسب ها : كارآموزی در شركت هفشجان فجر , طرح توجیهی كارآموزی در شركت هفشجان فجر , دانلود كارآموزی در شركت هفشجان فجر , شركت هفشجان فجر , اهمیت ماشین در كشاورزی , كارخانه ریخته گری مجتمع تراكتورسازی ایران , گزارش کارآموزی , کارآموزی , کارورزی , دانلود طرح توجیهی , پروژه دانشجویی , دانلود پژوهش , دانلود تحقیق , پایان نامه , دانلود پروژه